Sztuka uwodzenia własnej żony

Lektura obowiązkowa dla wszystkich mężczyzn, niezależnie od wieku. Dowcipna, praktyczna i naprawdę zmieniająca życie!

Sztuka uwodzenia własnej żony to książka dla mężów, choć i kobiety przeczytają ją z wielkim zainteresowaniem. Autorka pisze o tym, czego pragną kobiety i potrafi jasno ukazać, czego tak naprawdę żony oczekują od mężów. Kto jest bowiem bardziej kompetentny, by powiedzieć mężczyznom, co myślą i czują kobiety, niż właśnie jedna z nich?

Kobiety różnią się od mężczyzn nie tylko fizycznie i emocjonalnie, lecz także psychicznie – rozumują w inny sposób. To właśnie dlatego żony zachowują się tak, a nie inaczej i tak, a nie inaczej myślą. Nie kryjmy tego: istnieje różnica płci. Mąż, który usiłuje traktować żonę tak, jak kolegów z pracy, na pewno nie będzie szczęśliwy w małżeństwie. Ale może je wzbogacić, jeśli zdecyduje się postępować zgodnie ze wskazówkami zawartymi w tej książce.

Ale nie tylko dobre rady znalazły się w tej książce. Autorka w subtelny, ale przekonujący sposób odsłania bardzo ważną prawdę o kobiecie – istocie, która oczekuje od mężczyzny wiele dlatego, że pragnie jeszcze więcej mu dawać. Czy wiesz, w jaki sposób najlepiej porozumieć się z żoną? Ta książka ci w tym pomoże.

Autor:  Margaret Hardisty
Format:    125 x 195 mm