Pakiet. Razem przez Życie + Karty Dialogu . Promocja 59zł!

Producent: -

Przygotowaliśmy dla Pań Super Pakiet w dobrej cenie.

2 świetne tytuły:

• Razem Przez Życie
  • Karty Dialogu dla Małżeństw

Zapraszamy!

Razem Przez Życie:

Nie ważne, czy jesteś w małżeństwie, czy się do niego przygotowujesz, czy też może się go boisz. W każdym z tych przypadków powinieneś dowiedzieć się pewnej bardzo ważnej rzeczy: zbyt wiele małżeństw daje się zdominować przez różnorakie konflikty i trudności. Mają one odmienne podłoża. To jednak nie jest ważne, ponieważ istnieją pewne uniwersalne metody radzenia sobie z nimi. Okazuje się bowiem, że częstokroć najtrudniejszym doświadczeniem jest wspólne szukanie rozwiązań, a nie to, co powoduje, że ich poszukujemy

Karty do dialogu:

Bezpośrednio oddziałują na aspekt obecności i dialogu. Pozwolą odrodzić w Twoim małżeństwie rytuał małżeńskich spotkań.

Karty pokażą Wam, o czym można rozmawiać.

Wieloletnie doświadczenie Michała Piekary pokazuje, że karty stawały się osią zmiany, jaka dokonywała się w procesie terapii. Dziś zmiana ta może dotknąć Ciebie i Twoją relację! Zestaw 55 kart, na których znajdziecie przeszło 120 pytań i zdań wymagających dokończenia.