Opowieści z Narni

Producent: -

Piękna nowa edycja „Opowieści z Narnii” C.S. Lewisa, znana już czytelnikom z wydania siedmiotomowego, tym razem w dwóch eleganckich woluminach w twardej oprawie i pudełku. Zachwyci estetyką oraz opracowaniem graficznym i z łatwością zachęci dzieci do zajrzenia do tajemniczego świata, kryjącego się za drzwiami starej szafy w domu pewnego profesora.
Obowiązkowa lektura młodych czytelników, która stała się źródłem inspiracji dla wielu współczesnych autorów i na stałe weszła do kanonu literatury dziecięcej.

„Opowieści z Narnii” znajdują się na Złotej Liście książek polecanych do czytania dzieciom przez Fundację ABC XXI Cała Polska czyta dzieciom.

[Wiek +6]

komplet zawiera: Siedem części cyklu w dwóch tomach w twardej oprawie i w pudełku

Produkty powiązane