Ojciec Pio - Święty Stygmatyk

6090744 (1).jpg
  • nowość

Od czasu do czasu Bóg daje światu wyjątkowych ludzi. Świętych, mistyków, którzy w sposób szczególny wzywają nas do nawrócenia. Takim znakiem Bożym dla świata był i jest nadal Ojciec Pio. Przez pół wieku z pokorą i zaufaniem Chrystusowi nosił na swym ciele Jego rany, stygmaty ukrzyżowanej Miłości.
Książka przedstawia życie Stygmatyka, najważniejsze aspekty jego świętości oraz nadprzyrodzone zjawiska i zdarzenia z jego życia. Warto poznać Ojca Pio, bo kto raz go pokocha, ten na zawsze zostanie jego duchowym dzieckiem. Nawet jeśli my o nim zapomnimy na chwilę w naszym zagonionym życiu, to Święty Ojciec Pio nas nie opuści i będzie się nami dyskretnie opiekował.

W dobie kryzysu ojcostwa i męskości widzimy konieczność wspierania mężczyzn w ich rozwoju duchowym i osobistym. Potrzebujmy odpowiedzialnych i zaangażowanych mężów i ojców. Mężczyzn, którzy będą stali na straży wartości. Robimy to poprzez konferencje, spotkania, szkolenia, rekolekcje i różnego rodzaju akcje i inicjatywy. Na to wszystko potrzeba środków. Liczymy na twoją pomoc.