ODWAŻNI (COURAGEOUS) - DVD

Dostępność: brak towaru

Czterech mężczyzn, jedno powołanie: służyć i chronić. Jako oficerowie broniący prawa, stawiają czoła zagrożeniu każdego dnia. Jednakże, kiedy tragedia uderza w ich rodziny, ci ojcowie zmagają się ze swoimi nadziejami, lękami i wiarą. Z tej walki rodzi się decyzja, która całkowicie odmienia ich życie.

Film ze zwrotami akcji, trzymający w napięciu, ale też okraszony humorem. Czwarta produkcja Sherwood Pictures ukazuje Bożą obietnicę mówiącą o tym, że "serca ojców zwrócą się ku ich dzieciom, a serca dzieci zwrócą się ku ich ojcom". Film wstrząśnie emocjami i rzuci wyzwanie każdemu sercu - aby było... bohaterem!

Kolejna znakomita produkcja twórców filmu Fireproof (Próba ogniowa) z niesamowicie mocnym przesłaniem dla wszystkich ojców!

» Nośnik: DVD
» Gatunek filmowy: Obyczajowy
» Lektor: Polski, Angielski, Niemiecki, Francuski
» Napisy (subtitles): Polskie, Duńskie, Holenderskie, Angielskie (UK), Francuskie, Fińskie, Niemieckie, Greckie, Włoskie, Norweskie, Hiszpańskie, Szwedzkie
» Czas trwania: 129 minut

Całkowity dochód z Filmu przeznaczony jest na działania statutowe Fundacji.

W dobie kryzysu ojcostwa i męskości widzimy konieczność wspierania mężczyzn w ich rozwoju duchowym i osobistym. Potrzebujmy odpowiedzialnych i zaangażowanych mężów i ojców. Mężczyzn, którzy będą stali na straży wartości. Robimy to poprzez konferencje, spotkania, szkolenia, rekolekcje i różnego rodzaju akcje i inicjatywy. Na to wszystko potrzeba środków. Liczymy na twoją pomoc.