NoTes Kobiety - dla twojej wybranki

Dostępność: średnia ilość

Notes Serca Kobiety: Kobiety Nowego Testamentu (NoTes Kobiety) powstał z głębokiego przekonania, że to, co czyni nas silniejszymi i pozwala zobaczyć (piękną!) prawdę o nas jest spotkanie z Jezusem. Bo to właśnie On najlepiej zna nasze serce - ukryte w nim radości, marzenia, pragnienia, ale także zranienia, czy lęki. NoTes Kobiety jest zaproszeniem do takiego właśnie spotkania - bardzo osobistego, ale jednocześnie w towarzystwie innych kobiet. Tych, które tę drogę już przebyły - kobiet (nie)dzisiejszych, które spotykamy na kartach Nowego Testamentu.

NoTes ma być dla Cienie pomocą. Ma być również miejscem, w którym będziesz mogła zapisać swoje odkrycia, najważniejsze myśli.

Co znajdziesz w NoTesie Kobiety:

• 12 tematów skupionych wokół 12 bohaterek Nowego Testamentu
  • wskazówki do spotkania ze Słowem Bożym
  • miejsce na notatki z duchowego czytania
  • pytania i zadania, które mogą stanowić inspirację do własnych rozważań lub uzupełnić Twoje spotkanie ze Słowem
  • krótkie świadectwa kobiet, które zostały uBOGAcONE historiami kobiet Nowego Testamentu
  • karty rozwijające twórczość - cytaty wprowadzające w daną postać z możliwością własnoręcznego ozdobienia
  • kartki do wycinania z przypominajkami-fiszkami, które możesz włożyć do książki, przypiąć na tablicy lub komuś podarować
  • czyste kartki, które możesz wykorzystać tak, jak lubicie najbardziej, np. na tworzenie listy zadań, postanowień, własne rysunki, przepisywanie fragmentów tekstu, czy list.
  • 14-dniowe wyzwanie modlitewne z kobietami Nowego Testamentu
  • bezpłatny dostęp do dodatkowych materiałów on-line za pośrednictwem linków i Qr kodów (filmy, komentarze, artykuły itp.)
  • dostęp do zamkniętej grupy rozwojowej na facebooku - www.grupa.sercekobiety.pl

Możesz zacząć swoją przygodę z NoTesem Kobiety w dowolnym momencie!

Liczba stron: 190

Wymiary: 16 x 23 cm (bez spirali)