NoTes Kobiety + Jak Być Twórczą Żoną . Promocja 55 zł!

Producent: -

Przygotowaliśmy dla Pań Super Pakiet.

2 świetne tytuły:

• NoTes Kobiety
  • Jak Być Twórczą Żoną

Zapraszamy!

JAk być twurczą żoną :

Jeśli już wiesz, że każdy związek małżeński może wpaść w rutynę i największa przygoda życia, jaką jest małżeństwo, może zacząć zamieniać się w niesatysfakcjonujący obowiązek, powinnaś przeczytać tę książkę! Zapewne masz wiele chęci i wolę, aby Twój związek był głęboki i twórczy. Dzięki tej lekturze dowiesz się, jak rozniecać na nowo żar uczuć i sprawić, by Twój mąż zakochał się w Tobie na nowo. Drugie, poprawione wydanie książki, zostało wzbogacone o nowe doświadczenia autorów w kilkunastoletniej pracy z parami.

Co znajdziesz w NoTesie Kobiety:

12 tematów skupionych wokół 12 bohaterek Nowego Testamentu
wskazówki do spotkania ze Słowem Bożym
miejsce na notatki z duchowego czytania
pytania i zadania, które mogą stanowić inspirację do własnych rozważań lub uzupełnić Twoje spotkanie ze Słowem
krótkie świadectwa kobiet, które zostały uBOGAcONE historiami kobiet Nowego Testamentu
karty rozwijające twórczość - cytaty wprowadzające w daną postać z możliwością własnoręcznego ozdobienia
kartki do wycinania z przypominajkami-fiszkami, które możesz włożyć do książki, przypiąć na tablicy lub komuś podarować
czyste kartki, które możesz wykorzystać tak, jak lubisz najbardziej, np. na tworzenie listy zadań, postanowień, własne rysunki, przepisywanie fragmentów tekstu, czy list.
14-dniowe wyzwanie modlitewne z kobietami Nowego Testamentu
bezpłatny dostęp do dodatkowych materiałów on-line za pośrednictwem linków i Qr kodów (filmy, komentarze, artykuły itp.)
dostęp do zamkniętej grupy rozwojowej na facebooku, która będzie motywować do pracy
Możesz zacząć swoją przygodę z NoTesem Kobiety w dowolnym momencie!