Mężczyzna 2.0 Rzecz o męskości i ojcostwie (AudioBook)

Audiobook: Mężczyzna 2.0 - rzecz o męskości i ojcostwie

autorzy: Robert Friedrich - Litza, Jacek Pulikowski, ks. Mirosław Maliński, ks. Piotr Pawlukiewicz, Monika i Marcin Gajdowie, dr Maria Popkiewicz-Ciesielska

To coś więcej niż dobra książka czy poradnik na temat męskości. Można śmiało powiedzieć, że te nagrania to słowa ludzi, którzy odnieśli sukces.

Zadają oni sobie pytania, które jeszcze nie przyszły Ci do głowy, a także znają drogę, na której warto szukać odpowiedzi. Brzmi tajemniczo? Owszem.

To jest audiobook dla odważnych, dla tych, którzy męski świat traktują poważnie.

czas trwania: 5 h 7 min

wymiary: 135 x 185 mm

książeczka + płyta MP3

Informacja o autorach:

Ks. Mirosław Maliński – Malina

Duszpasterz akademicki z Wrocławia, prowadzi Centralny Ośrodek Duszpasterstwa Akademickiego „Maciejówka”, założyciel i redaktor naczelny portalu 2ryby.pl, znany z prowadzonych kursów przedmałżeńskich. Duszpasterz Spotkań Małżeńskich i pracownik poradni rodzinnej. Na co dzień mieszka i żyje ze studentami.

Robert Friedrich – Litza

Muzyk rockowy znany  z zespołów takich jak: Luxtorpeda, 2 Tm 2,3, Arka Noego i Acid Drinkers. Szczęśliwy mąż i ojciec siedmiorga dzieci, dziadek.

Jacek Pulikowski

Człowiek z pasją, wykładowca akademicki, autor wielu publikacji na temat rodziny. Pomaga w przezwyciężaniu kryzysów małżeńskich, budowaniu relacji rodzinnych czy postawy rodzicielskiej. Wraz z żoną Jadwigą, na zaproszenie Papieża Franciszka byli audytorami synodu o rodzinie. Szczęśliwy mąż i ojciec trójki dzieci.

dr Maria Popkiewicz-Ciesielska

Psycholog, wykładowca Uniwersytetu Wrocławskiego, prowadzi gabinet psychologiczny we Wrocławiu. Specjalizuje się w sensie życia i terapii par. Żona, matka, babcia.

Monika i Marcin Gajdowie

Małżeństwo spełnione, rodzice czwórki dzieci, terapeuci i rekolekcjoniści. Autorzy świetnych publikacji: „Rodzice w akcji’, „Rozwój. Jak współpracować z łaską?” oraz „Wprowadzenie do modlitwy kontemplacyjnej”.

ks. Piotr Pawlukiewicz

Doktor i wykładowca homiletyki, znany i ceniony rekolekcjonista. Autor licznych książek i publikacji o tematyce miłości i płciowości. Warszawiak z krwi i kości.

Produkty powiązane