Męskie Pokusy

• promocja
Cena: 19,00 zł 25,00 zł 19.00
Producent: -

Oczywiście, oglądamy się za kobietami…Nam, mężczyznom, powinny podobać się dziewczyny. Jednak wielu mężczyzn ogląda kobiety w kontekście, którego Bóg nie chciał. Internet, telewizja, czasopisma – wszystko to przyczyniło się do stworzenia kultury „ciała-na-żądanie”.

Seksualne pokusy będą ci towarzyszyć przez cale życie. Teraz nadszedł czas, by znaleźć sposób na to, by sobie z nimi poradzić. Gdy pochłaniają cię pragnienia, otwórz tę książkę i zacznij stawać się takim mężczyzną, jakiego chciał Bóg.

W dobie kryzysu ojcostwa i męskości widzimy konieczność wspierania mężczyzn w ich rozwoju duchowym i osobistym. Potrzebujmy odpowiedzialnych i zaangażowanych mężów i ojców. Mężczyzn, którzy będą stali na straży wartości. Robimy to poprzez konferencje, spotkania, szkolenia, rekolekcje i różnego rodzaju akcje i inicjatywy. Na to wszystko potrzeba środków. Liczymy na twoją pomoc.