MIEJ ODWAGĘ KOCHAĆ

Wysyłka w: 24 godziny
Producent: -

Uratuj i odśwież swoje małżeństwo!!! Miej Odwagę Kochać to 40-dniowe wyzwanie dla mężów i żon, pomagające im zrozumieć i praktykować bezwarunkową miłość w życiu codziennym.

Niezależnie od tego, czy twój związek małżeński wisi obecnie na włosku, czy jest silny, stabilny i zdrowy.

Nadszedł czas, by opanować klucze do odnalezienia prawdziwej bliskości i zbudowania porywającego i spełnionego związku z twoim partnerem.

Obietnice bezwarunkowej miłości są zazwyczaj ochoczo składane na uroczystościach ślubnych, lecz potem praktykuje się je niezmiernie rzadko.

W zderzeniu z rzeczywistością, nadzieje na płonną miłość często przybierają postać poczucia rozczarowania w ognisku domowym. Okazuje się, że tak wcale nie musi być.

Jeśli podejmiesz to wyzwanie, musisz przyjąć pogląd, że zamiast podążania za głosem serca, podejmujesz świadomy wybór prowadzenia Twojego serca. Wszyscy mówią Ci, abyś podążał za głosem serca, lecz, jeśli sam nie poprowadzisz swojego serca, zrobi to za Ciebie ktoś inny, lub coś innego.

Rzucamy Ci wyzwanie, żebyś zaczął myśleć inaczej, i żebyś, zamiast tego, podjął decyzję o prowadzeniu Twojego serca ku temu, co jest dla Ciebie najlepsze w dłuższej perspektywie czasu. Na tym właśnie polega klucz do trwałych, udanych i satysfakcjonujących związków.

Każdy dzień podróży, w którą się teraz udajesz, będzie zawierał
trzy niezwykle istotne elementy:
Po pierwsze – omówimy wyjątkowy aspekt miłości. Z każdym z nich zapoznaj się uważnie, otwierając się na nowe rozumienie koncepcji prawdziwej miłości odczuwanej do drugiej osoby.
Po drugie – będziesz otrzymywać konkretne Akty Odwagi w Miłości, które wykonasz dla Twojego współmałżonka .
Pamiętaj, ciąży na Tobie odpowiedzialność ochrony i mądrego prowadzenia Twojego serca. Nie poddawaj się i nie pozwól sobie ulec zniechęceniu. Podejmij postanowienie, że poprowadzisz swoje serce i że dotrwasz do samego końca. Nauka obdarzania drugiej osoby prawdziwą miłością jest jedną z najważniejszych rzeczy, jakich możesz w życiu dokonać.

MIEJ ODWAGĘ KOCHAĆ to piękny przewodnik po miłości dla wszystkich nowożeńców ale również dla tych, którzy po latach rutyny pragną odświeżyc swoją miłość do partnera i ponownie przeżyć cudowne zauroczenie.

W dobie kryzysu ojcostwa i męskości widzimy konieczność wspierania mężczyzn w ich rozwoju duchowym i osobistym. Potrzebujmy odpowiedzialnych i zaangażowanych mężów i ojców. Mężczyzn, którzy będą stali na straży wartości. Robimy to poprzez konferencje, spotkania, szkolenia, rekolekcje i różnego rodzaju akcje i inicjatywy. Na to wszystko potrzeba środków. Liczymy na twoją pomoc.

Produkty powiązane