List od Ojca

Wyobraź sobie, że pewnego dnia otrzymujesz krótki list skierowany osobiście do ciebie, a podpisany przez samego Boga. Co mogłoby się znaleźć w takim liście? Jakie sprawy byłyby w nim poruszone? A co ewentualnie chciałbyś w takim liście przeczytać?

Barry Adams przestudiował wielki list od Boga – Biblię, i na jej podstawie, używając Bożych słów i zwrotów, przygotował możliwą i biblijnie prawdziwą wersję krótkiego listu od Niebiańskiego Ojca. List ten bez wątpienia jest skierowany również do ciebie.

Słowa listu od Boga, które przeczytasz w tej książeczce nie są więc wymysłem autora tego opracowania. Każde zdanie listu jest dobrze udokumentowane i mocno osadzone w przesłaniu biblijnym. Tymi słowami sam Najwyższy zwracał się do ludzi na przestrzeni wieków i dalej czyni to wobec nas. Te słowa na zawsze odmieniły życie milionów ludzi. Mogą tego dokonać i w twoim wypadku, o ile tylko im na to pozwolisz.

Być może nigdy nie otrzymałeś listu od ojca albo nie miałeś ojca, który by cię kochał i dbał o ciebie. A może kochał cię, ale zbyt szybko go zabrakło, byś mógł od niego dostać osobisty list? Potraktuj więc dołączony do tej książki List od Ojca jako swoją własną, prywatną korespondencję. Odpowiedź, jakiej udzielisz Najwyższemu Ojcu, będzie również prywatna, tylko między tobą a Nim.

Dane techniczne

Autor Barry Adams