Kalendarz Kobiety 2018

Kalen 2018.jpg
  • nowość

Kalendarz Kobiety to tylko pretekst. Jego autorki wcale nie pragną, by stał się centrum Twojego roku, choć dołożyły wszelkich starań, by był piękny i funkcjonalny. Ale ten Kalendarz nie chce mówić: spędź rok ze mną. On chce Ci przypominać o Tym, z którym warto spędzić każdą chwilę życia, każdy dzień! Marzeniem, które stoi za Kalendarzem, jest to, by każda kobieta mogła być uBOGAcONA.

W Kalendarzu Kobiety 2018 znajdziesz:

funkcje terminarza

• tygodniowy układ terminarza
  • planner roczny
  • planner na każdy miesiąc
  • oznaczenie imienin i świąt
  • kalendarz liturgiczny

roczny program zainspirowany Kobietami Starego Testamentu

• krótkie wypowiedzi współczesnych kobiet zainspirowanych losami kobiet Starego Testamentu
  • na każdy miesiąc propozycja spotkania z jedną bohaterką Starego Testamentu, do czego pomocą są grafiki, cytaty i zadania, a także…
  • grupa formacyjno-rozwojowa na facebooku stworzona dla użytkowniczek Kalendarza, która rozszerza program spotkań z kobietami Starego Testamentu - w 2018 roku co dwa tygodnie będzie odbywało się spotkanie na żywo (transmisja on-line). Będzie to miejsce wymiany swoich doświadczeń, odkryć i wzmocnienia.

dodatkowo

na każdy tydzień fragment Słowa Bożego

pytania do rozważenia i wyzwania do podjęcia

A także... zestaw 200 naklejek - o trzech wielkościach

Naklejki mogą posłużyć jako inspirujące myśli i hasła na tydzień/dzień/miesiąc, jako motywacja, przypomnienie o tym, co najważniejsze lub… przekonaj się sama!

parametry kalendarza:

wymiary A5