Jezus mówi do ciebie - Sarah Young (Twarda Oprawa)

03152e5-jezus-mowi-do-ciebie.jpg
  • nowość
Dostępność: średnia ilość

Te słowa wypowiedziane przez samego Jezusa usłyszała w swoim sercu SARAH YOUNG, pisarka chrześcijańska, w czasie modlitwy. Słowa, które spisała, dotarły do milionów ludzi na całym świecie. Z okazji dziesiątej rocznicy publikacji pierwszego wydania oryginału tej wyjątkowej książki przygotowana została niniejsza specjalna i rozszerzona edycja. Zawiera ona nowy wstęp oraz pełne fragmenty Pisma Świętego.

Przyjdź do mnie ze wszystkimi swoimi słabościami: fizycznymi, emocjonalnymi i duchowymi. Odpocznij w Mojej kojącej Obecności, pamiętając, że nie ma dla Mnie nic niemożliwego. Oderwij swój umysł od problemów, aby skupić się na Mnie. Pamiętaj, że mogę uczynić nieskończenie więcej, niż prosisz czy rozumiesz.

Rok wydania: 2017
Oprawa: twarda