Jak być twórczą żoną?

Dostępność: duża ilość

Długo oczekiwana przez czytelników druga część książki "Przytul mnie choć na chwilę... Jak być twórczym mężem?" Dowiemy się z niej między innymi, dlaczego mężczyźnie tak trudno zrozumieć kobietę, jak budować i pogłębiać relacje małżeńskie oraz kto w małżeństwie pociąga za sznurki. Obie części stanowią doskonały prezent dla narzeczonych i młodych małżonków.

Jeżeli już wiesz, że każdy związek małżeński może wpaść w rutynę i największa przygoda życia, jaką jest małżeństwo  , może zacząć zmieniać się w niesatysfakcjonujący obowiązek, powinnaś przeczytać tą książkę! Zapewne masz wiele chęci i wolę, aby Twój związek był głęboki i twórczy. Dzięki tej lekturze dowiesz się, jak rozniecać na nowo żar uczuć i sprawić, by Twój mąż zakochał się w Tobie na nowo. Drugie, poprawione wydanie książki zostało wzbogacone o  nowe doświadczenia autorów w kilkunastoletniej pracy z parami.

Michał i Urszula Piekara.

W dobie kryzysu ojcostwa i męskości widzimy konieczność wspierania mężczyzn w ich rozwoju duchowym i osobistym. Potrzebujmy odpowiedzialnych i zaangażowanych mężów i ojców. Mężczyzn, którzy będą stali na straży wartości. Robimy to poprzez konferencje, spotkania, szkolenia, rekolekcje i różnego rodzaju akcje i inicjatywy. Na to wszystko potrzeba środków. Liczymy na twoją pomoc.

Dane techniczne

Autor Michał Piekara

Produkty powiązane

2 listopada 2017

Piekna ksiazka z ktorej mozna wiele wyniesc,chcialabym ja przeczytac ponownie. Pożyczyłam ja od koleżanki a teraz chciałabym zakupić.