Cała naprzód!

Cena: 29,00 zł 39,00 zł 29.00

Cała naprzód!
Michael Hyatt i Daniel Harkavy

Sztuka świadomego planowania własnego życia

„Zastosowanie choćby niewielkiej części tych praktycznych wskazówek poprawi jakość Twojego życia”
David Allen – autor bestselleru Getting Things Done, czyli sztuka bezstresowej efektywności

Czy wiesz, jak pokierować swoim życiem,

żeby z teraźniejszości przenieść się tam, gdzie chcesz być za najbliższych pięć, dziesięć czy nawet pięćdziesiąt lat?
Wiemy, że moglibyśmy żyć pełniej, realizując plany i marzenia, ale dni mijają, a my nie robimy nic w tym kierunku. A przecież nie powinno tak być. I nie musi.
W swoim przewodniku M. Hyatt i D. Harkavy omawiają proste, lecz skuteczne zasady, które krok po kroku pomogą ci odzyskać kontrolę, świadomie zaplanować swoje życie i wyznaczyć właściwy kurs. A zatem – Cała naprzód!

„Te porady oparte na latach praktyki po prostu działają. Dzięki nim udało mi się ułożyć i z powodzeniem wdrożyć plan na moje życie.
Jestem bardziej zmotywowany i szczęśliwszy niż kiedykolwiek!”
Michał Śliwiński, twórca aplikacji Nozbe służącej do zarządzania zadaniami i projektami

„Każdy, kto choć trochę próbował żeglowania, wie, że to trochę teorii i całe mnóstwo praktyki. I taka jest ta książka. Przede wszystkim bardzo praktyczna. Jej siłą jest prostota. To książka nie tyle do przeczytania, ale przede wszystkim do zastosowania. Polecam!”
Dr Piotr Gąsiorowski, Instytut Przywództwa, organizator konferencji The Global Leadership Summit w Polsce