Biblia (najnowsze wydanie)

Pełny tekst Pisma Świętego w najnowszym tłumaczeniu z języków oryginalnych (tzw. Biblia Paulistów) teraz w małym, poręcznym formacie!
Dzięki temu możesz zabrać je ze sobą w drogę!
Wydanie zawiera:

• - przejrzysty układ, dwukolorowy druk, na marginesach oznaczenia poszczególnych ksiąg ułatwiające wyszukiwanie tekstu
  • - dwa kolorowe dodatki z wprowadzeniem w lekturę Biblii i atlasem biblijnym
  • - wskazówki, jak czytać i modlić się słowem Bożym
  • - plan lektury Biblii w 365 dni, pozwalający na zaplanowanie przeczytania Pisma Świętego w ciągu roku

Uczyń Pismo Święte przewodnikiem po Twoich życiowych ścieżkach!

Biblia zawiera 1400 stron i dodatkowo 64 strony kolorowych wkładek. Oprawa broszurowa.

W dobie kryzysu ojcostwa i męskości widzimy konieczność wspierania mężczyzn w ich rozwoju duchowym i osobistym. Potrzebujmy odpowiedzialnych i zaangażowanych mężów i ojców. Mężczyzn, którzy będą stali na straży wartości. Robimy to poprzez konferencje, spotkania, szkolenia, rekolekcje i różnego rodzaju akcje i inicjatywy. Na to wszystko potrzeba środków. Liczymy na twoją pomoc.