Biblia Audio. Superprodukcja. Nowy Testament. Audiobook

• promocja
Cena: 95,00 zł 120,00 zł 95.00

Biblia Audio. Superprodukcja. Nowy Testament. Audiobook – opis wydawcy

Dźwiękowa wersja Pisma Świętego powstała w oparciu o Biblię Tysiąclecia, wydanie V. Biblia Audio - Nowy Testament to pierwsza część wydawnictwa zawierająca Ewangelie, Dzieje Apostolskie, Listy Apostolskie oraz Apokalipsę św. Jana. W nagraniach udział wzięli m.in.: Krystyna Janda, Jerzy Trela, Małgorzata Kożuchowska, Anna Seniuk, Roman Kłosowski, Anna Polony, Teresa Budzisz-Krzyżanowska, Piotr Polk, Adam Woronowicz, Mariusz Benoit, Miłogost Reczek, Wojciech Malajkat i wielu innych). Do całego materiału powstało pełne udźwiękowienie, dźwiękowe efekty specjalne, a także oryginalna muzyka.

Wydanie zawiera 3 płyty CD.

CD 1 - Ewangelia wg św. Mateusza, Ewangelia wg św. Marka, Ewangelia wg św. Łukasza

CD 2 - Ewangelia wg św. Jana, Dzieje Apostolskie, Listy Apostolskie (część 1)

CD 3 - Listy Apostolskie (część 2), Apokalipsa św. Jana

Rok wydania: 2016