Apostołowie w dresach. Jezus potrzebuje właśnie ciebie!

W dresach.jpg
  • promocja
Cena: 16,90 zł 19,90 zł 16.90

„W naturę chrześcijańskiego powołania wpisana jest misja”.
Czy takie hasło do ciebie przemawia? Nie? No to spróbujmy od nowa.

Nieważne, w czym chodzisz – w garniaku czy w dresie, w biznesowej kiecce czy w dżinach i glanach. Ważne, co robisz z własnym życiem. I Kogo w nim szukasz oraz gdzie. Autor proponuje, byś poszukał razem z nim w Kościele.

Zaskoczony? Zaskoczona? Ato właśnie tutaj proponują ci ŻYCIE.
W Kościele nie będziesz maminsynkiem ani córeczką tatusia – tu jesteś Bożym wojownikiem i wojowniczką, bo tu wzrastasz, uwalniasz się od twoich grzechów i słabości.  Tu jesteś apostołem – walczysz o życie nie tylko dla siebie, ale i dla innych.
Nie wierzysz? Przekonaj się!

Liczba stron:
Wymiary: