7 sposobów jak zostać jej bohaterem. Bądź mężem, o którym marzy twoja żona

Dostępność: brak towaru

Wreszcie książka dla mężczyzn, którą ostatecznie mogą przeczytać kobiety! Autor poradnika w otwarty i szczery sposób przedstawia panom siedem praktycznych wskazówek, dzięki którym małżeństwo i relacja męża z żoną zmienią się na lepsze. I to na pewno! Na końcu książki znajduje się rozdział, który należy przeczytać wspólnie z żoną. A zatem jeśli chcesz zrozumieć proste sposoby mówiące o tym, jak inwestować w małżeństwo, i stać się bohaterem swojej żony, to znajdziesz tutaj doskonały plan!
„Bijące serce wystarczy do tego, żeby się zakochać. Podczas gdy trwanie w tej miłości to już zupełnie inna historia. Tutaj potrzebny jest jakiś plan i pewne wyuczone umiejętności” – pisze Fields.

W dobie kryzysu ojcostwa i męskości widzimy konieczność wspierania mężczyzn w ich rozwoju duchowym i osobistym. Potrzebujmy odpowiedzialnych i zaangażowanych mężów i ojców. Mężczyzn, którzy będą stali na straży wartości. Robimy to poprzez konferencje, spotkania, szkolenia, rekolekcje i różnego rodzaju akcje i inicjatywy. Na to wszystko potrzeba środków. Liczymy na twoją pomoc.