5 języków miłości dla mężczyzn

Producent: -

Autor bestsellera PIĘĆ JĘZYKÓW MIŁOŚCI odsłania tajemnice męskiej duszy!

Jeśli masz już za sobą próby zbudowania szczęśliwego małżeństwa, wciąż chcesz być najlepszym przyjacielem swojej żony, pragniesz zrozumieć wysyłane przez nią tajemnicze sygnały, często nie wiesz, jak radzić sobie ze złością i jak sformułować przeprosiny – ta książka jest dla ciebie.

Poznaj 5 pięć niezwykłych języków miłości!

Gary Chapman, znany i ceniony amerykański terapeuta, tym razem pomaga mężczyznom poznać języki miłości, którymi posługują się ich ukochane. Ciekawe historie  i zabawne rysunki składają się na poradnik, który powinien przeczytać każdy mężczyzna, jeśli chce zbudować dobry, trwały i szczęśliwy związek.

Jeśli szukasz klucza do kobiecej psychiki, bo jesteś już na tym etapie rozwoju, w którym wiesz, że naprawdę warto rozmawiać, ta książka jest najlepszą mapą, byś go w końcu znalazł. Po co więc iść na skróty i zajść na manowce, skoro masz przewodnik, który zaprowadzi cię do celu?
Piotr Miesnik, dziennikarz magazynu „Logo”

Koncepcję pięciu języków miłości Chapmana bardzo cenię i często polecam jako pomoc w rozwijaniu relacji. Edycja „dla mężczyzn” jest szczególna. Zawiera konkretne wskazówki (jest prawie jak instrukcja obsługi), panowie to lubią. Jednocześnie pokazuje, jak bez udawania, będąc sobą, mężczyzna może sprawić, by jego żona czy narzeczona czuła się naprawdę kochana. Uważam, że to wartościowa lektura dla każdego mężczyzny pragnącego trwałego, pełnego miłości związku.
Bogna Białecka, psycholog,
prezes Fundacji Edukacji Zdrowotnej i Psychoterapii, autorka książek

W dobie kryzysu ojcostwa i męskości widzimy konieczność wspierania mężczyzn w ich rozwoju duchowym i osobistym. Potrzebujmy odpowiedzialnych i zaangażowanych mężów i ojców. Mężczyzn, którzy będą stali na straży wartości. Robimy to poprzez konferencje, spotkania, szkolenia, rekolekcje i różnego rodzaju akcje i inicjatywy. Na to wszystko potrzeba środków. Liczymy na twoją pomoc.