JEZU, TY SIĘ TYM ZAJMIJ! Modlitwa pełnego zawierzenia

Niezwykła modlitwa zawierzenia, która podbija serca wiernych na całym świecie.

„Jezu, Ty się tym zajmij” to nie jest zwykłe zawołanie. To modlitwa, która rozczula Boże Serce, modlitwa pełna zawierzenia. Jak mówi Pan Jezus w podyktowanym ks. Dolindo Ruotolo Akcie zawierzenia: „Kiedy widzisz, że sprawy się komplikują, powiedz z zamkniętymi oczami: Jezu, Ty się tym zajmij. (...) Czyń tak we wszystkich swoich potrzebach; czyńcie tak wszyscy, a zobaczycie wielkie, ciągłe, ciche cuda. Poprzysięgam wam na moją Miłość. Zajmę się tym, zapewniam was”. Czy odważysz się na pierwszy krok w stronę nowego życia, życia w objęciach Bożej Miłości? Wystarczy tylko zamknąć oczy i z serca powiedzieć: „Jezu, Ty się tym zajmij”.

Jeśli masz przed sobą trudny wybór – te słowa są dla Ciebie.
Jeśli codzienność jest podobna do ciemnego oceanu problemów – te słowa są dla Ciebie.
Jeśli chcesz być niesiony na ramionach przez samego Boga... – te słowa są dla Ciebie.